19 entry daha
  • sayın hede hödö,

    ilgi: bay x'in falanca tarihli yazısı

    apartmanımızda, filanca daire maliki sayın avukat x'in hakkınızdaki yazısı ek'te sunulmuştur.

    apartmanımız, ikamete açıldığından bu yana, sakinlerimiz arasında, kullanımdan ötürü şikayetlere pek rastlanmamıştır. huzursuzluk olmaması için de özen gösterilmektedir.

    o nedenle, hakkınızdaki şikayet yönetimimizi de üzmüştür. sizin de bu geleneğe uyarak, bundan böyle, söz konusu rahatsızlığı önleyecek şekilde davranacağınızı ummaktayız.

    iyi günler dileriz.

    saygılarımızla,

    falanca apartmanı yönetimi

    ekler: ilgi yazı ve ek'i

    ----
    sayın
    falanca apartmanı yönetimi'ne,

    apartmanımız sakinlerinden sayın hede hödö'nün maliki bulunduğu, dairemizin tam alt katındaki daireden, uzun zamandır, gece yarısı ve aşan saatlerde, uykuda bulunduğumuz sırada, dayanılmaz gürültüler gelmektedir. bundan son derece rahatsız olmaktayız.

    bu durumu sayın malik hede hödö ile, şahsen görüşerek, giderilmesi ve tekrarlanmaması hususunda anlaşmıştık. ancak, daha sonraki zamanlarda bu durumun aynen devam ettiğini görmekteyiz.

    oysa, türk medeni kanunu'nun 661. maddesi ile, kat mülkiyeti kanunu'nun 18. maddesi, açıkça " taşınmaz maliklerinin, dairelerini kanun çerçevesinde kullanmasını, kullanırken doğruluk kaidelerine uymak, özelllikle birbirlerini rahatsız etmemek ve haklarını çiğnememek, birbirlerine saygı göstermekle yükümlü olduğunu..." belirtmektedir.

    bu itibarla, yukarıda sözünü ettiğimiz rahatsız edici durumun, sulh yolu ile giderilmesine yardımcı olmanızı ve sayın kat malikinin, bir kez daha uyarılmasını rica ederiz.

    saygılarımla,

    filanca daire sahibi avukat x

    ek: türk medeni kanunu ve kat mülkiyeti kanunu ile ilgili maddelerinin fotokopileri
    --

    (bkz: sessizce sevişmekten 31 nolu entryde sözetmek)
hesabın var mı? giriş yap