• 13 ağustos 2005 deki k1 world gp las vegas finalini, amerikalı rakibinden üstün bir oyun sergileyerek kazanan 22 yaşındaki rus dövüşçü. bu sayede 19 kasım 2005 de tokyo da yapılacak finale katılma hakkı kazanmış yapılan kura çekimlerinde peter aertsi ilk elemede rakip olarak istemeyen musashinin rakibi olmuştur.

    1,88 cm boyunda 98 kg ağırlığında ideal k1 dövüşçü yapsına yakın bir fiziğe sahipdir. şu ana kadar gözlemlediklerimden anladığım kadarıyla ağırlığını yumruğuna katarak darbenin etkisini oldukça arttırabilmesi en önemli özelliklerinden, ayrıca fanteziye kaçmadığı zaman dönen tekmelerinde(roundhouse kick) topuğunu etkili kullanabiliyor.

    yan tekmeleri (sidekick) savuşturmada ise oldukça yetersiz gözüktü bacaklarına darbe alıp sürekli tökezliyor ayrıca saldırmaya kendini çok kaptırınca savunmasında zaman zaman büyük açıklar verebiliyor. kendi de bunu fark etmiş olacak ki tokyodaki final öncesi savunma tekniklerini geliştirmeye karar vermiş ama bunu duyan musashi "if ruslan wants to fight more defensively, then i will oblige him by fighting even more aggressively!" diyerek ayar vermekten geri kalmamıştır.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap