5 entry daha
  • bunu yeni mi fark ediyorsunuz yoksa canınıza bugün mu tak etti? hiç sözlükten insanlarla sohbet etmeye çalıştınız mı? dümdüz sohbet, sadece bir iki mesajlık da olsa. entryi falan geçtim ya insan gibi bir konu üzerinde tartışabildiniz mi uzun zamandır? ya da dümdüz o konu hakkında konuşurken muhabbetin kaydığı nokta dikkatinizi çekti mi? kadını erkeği yok bunun, leş kere leş insanlar var burada.

    ekşi itiraf, çaylaklardan mesaj bekleyen yazarlar veritabanı ya da erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular başlıklarına baktınız mı hiç? ben her denk geldiğimde okuyorum, yıkık yıkık insanları göreyim de halime şükredeyim diye. burada bilgi paylaşımı, fikir alış verişi falan kalmadı. klasik bir dating sitesi burası artık. iki süslü cümle kurayım da ilgi göreyim, ne kadar iyi seviştiğimi belli edeyim de belki bir şeyler düşer motivasyonuyla yazıyor çoğu insan.

    götüme çelik zırhımı takmadan mesaj sekmesine tıklayamıyorum artık. başlıkları bir şekilde görmezden gelebiliyorsun ama mesaj geldiği zaman meraktan açıyor insan. bu işin cinsiyeti yok dedim ama özellikle erkekler entry geçmişine bakmadan ya tutarsa diye sallıyor. nickimde ayı yazıyor lan ayı sen bana neye dayanarak yürüyorsun amk. denk getirse iki işve cilve yapsam beni de aradan çıkartacak adam.

    edit: şunu da ekleyeyim. düşüyor da he. yani bu insanlar bunu birileriyle tanışabileceklerini, işe yarayacağını bildikleri için yapıyorlar. bunun yargılaması bana düşmez, isteyen istediği şekilde insanlarla iletişim kurmaya çalışabilir benim derdim o değil. herkese aynı şekilde yaklaşmayın kardeşim, mesela beni sikemezsiniz.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap