1 entry daha
  • spam postlara, suistimale çok açık bir uygulama. millet artık saçmalık derecesine bakmaksızın önüne gelen her şeyi çeker. öyle de yapıyorlar zaten. emin değilim ama bir an önce 2847 shotcoine ulaşıp 1 ethereum almak için her türlü yola izin veriliyor gördüğüm kadarıyla. bakalım, test aşamasındayız.

    göz atmak için referans linkimi kullanabilirsiniz.

    edit: uygulamayı yakından takip ediyorum. güncellemelerle daha kullanılabilir hale geldi ve günlük görevler getirildi. vqs (voting quality score) ile kaliteli içerikleri oyladıkça ve kaliteli içerik oluşturdukça daha fazla kazanma şansına sahip olunuyor. vqs, uygulamayı doğru düzgün kullanıp kaliteli fotoğraflar çektikçe ve kaliteli fotoğrafları oylayarak veya uygunsuz paylaşımları raporlayarak artıyor. geleceği açık bir uygulama.

    edit2: referans sistemiyle gelen usulsuz kazanımlar engellendi. yüzlerce referansla, hiç paylaşım yapmadan kazanç sağlayanlar vardı artık ağlıyorlar. içerik kalitesinin önemi daha fazla arttı. wow exchange diye kuduran kitle de dezenfekte edilirse daha da güzel olacak.

    edit3: 1 mayıs 2019 tarihinden itibaren 0.5 ethereum alınabiliyor.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap