11 entry daha
  • aradaki 20 liraya değecek fark varmıdır bilmiyorum ancak hiç fark yoktur demek yanlış olur.

    mesela 5 liralık diş macunu dişleri fazla zedeleyip diş minesini açığa çıkararak önce dişlerde sızlamalara sonrada diş kaybına neden olabilir. 25 liralık macunsa dişleri 5 liralık kadar zedelemeyip diş minesinin açığa çıkması sorununa yol açmıyor olabilir. tabi %100 böyle olur demek zor. 5 liralık diş macunu sorun çıkarmazken 25 liralıkta sorun çıkarabilir.

    şimdiye kadar envai çeşit diş macunu denedim. saninodan tut parodontaxına kadar. en pahalısı en iyisidir demek yanlış olur. 3 senedir clinomyn temizle ve parlatı kullanıyorum. şimdiye kadar 1 gram bile dişte sızlama yaptırmadı ve diş beyazlatma konusunda aşırı başarılı. en büyük özelliğiyse çok uzun saatler ağızı ferah tutabiliyor. ipana 3d signal lüx colgate optik beyaz falan tamamen para tuzağı. tabi ülkemizde bu ürünlerin marketlerde çok abartı fiyatlara satıldığınıda unutmamak gerek. mesela internette bizzat colgatein kendisinden 15 liraya alabildiğim diş fırçası marketlerde 30 lira. yine zamanında marketlerde 18-19 tl oralb diş fırçasını internetten 6-7 liraya alıyordum. fiziksel marketler ciddi kar paylarıyla satıyorlar. çoğu sektör gibi kozmetik sektöründede çok balon fiyatlar var. eczaneden 100 gramını 50 liraya aldığınız kremi internetten 300 gramını 45 liraya falan alabiliyorsunuz. çakma makmada değil faturalı yeni tarihli orijinal ürün. öyle pahalıysa iyidir mantığıyla market raflarını yağmalamayın. markette 25 lira yazan diş macununu internette 10 liraya bulabilirsiniz.

    illa öneri isteyenlerede diş macununda clinomyn temizle ve parlat, diş fırçasındada colgate mikro hassas siyah veya oralb pro flex 3d beyazlık öneririm. bazen görüyorum marketlerde 30 liraya falan sensodyne satıyorlar. tam bir keriz avlama fiyatı. 5 liralık macundan farkı yok.
214 entry daha
hesabın var mı? giriş yap