• artık azalarak bitmesi gereken saçma uygulama. sonra hiç ağlama boşanmalarda erkek 1-0 geriden başlıyor diye. daha evlilik teklifinde bile sen kendini 1-0 geriden başlatıyorsun.

    düşünün evlenmek istediğiniz ve sevdiğiniz bir insan var. eşit şartlarda hayatınızı birleştirmek, beraber yaşamak belki çocuk yapmak istiyorsunuz. birbirinize karşılıklı saygı, sevgi, sadakat ve sabır göstereceksiniz(en azından böyle umuyorsunuz). fakat tüm bunlar için öncelikle kadın kişinin önünde diz çöküp yalvarır gözlerle bunu ona sormalısınız. sizce de saçma değil mi?

    bunu yaparken kadının sizden üstün olduğunu mu düşünüyorsunuz? yada sizden daha aşağı olduğunu düşünüyor da jest olsun diye mi yapıyorsunuz?

    sadece bu konu değil, iş ilişkisi olur, arkadaşlık ilişkileri olur vb., eşit şartlar altında kurulan veya kurulacak hangi ilişkide bir taraf diz çökerek başlanabilir?

    ayrıca bir insan sevdiğinin önünde neden diz çöker? ben sevdiğim kadınla hayatımı birleştirmek istiyorsam, neden önünde diz çöküp bunu bana bahşetmesi için, yalvarır pozisyona sokuyorum kendimi ve genellikle de bunu 500 kişinin içinde yapmak zorundayım?

    televizyonda böyle gördüğüm için mi?, herkes böyle yapıyor ben yapmazsam öküz derler diye korktuğumdan mı?, yoksa cidden birisine diz çöküp yalvarmadan benimle evlenmeyeceğini düşündüğüm için mi?

    sonuç olarak: erkek olun beyler. sevdiğinizin karşısına eğilim bükülmeden, 50 çeşit organizasyon saçmalığına girmeden çıkın dimdik bir şekilde sorun amk. seviyorsa evet der mutlu olursunuz. sevmiyorsa hayır der siz de yolunuza bakarsınız.
    kaldı ki zaten sırf siz eğildiniz diye evet veya eğilmediğiniz için hayır diyorsa. o kişiden değil eş bir yol olmaz. haydi hayırlı tıraşlar.
232 entry daha
hesabın var mı? giriş yap