3 entry daha
  • türkiye ekşi sözlük'te bile böyle bir cehalet hakimse başına gelen her şeyi, hatta daha fazlasını hak ediyor. aynı 1799 - 1918 arası osmanlı imparatorluğu'nda yaşayan türklerin başlarına gelen her şeyi hak ettiği gibi.

    foreign policy dergisi abd dışişleri bakanlığı'nın (bkz: secretary of state) resmi aylık yayın organıdır ve bu derginin editörü yapılan röportajda sincan bölgesinden haber alamadığını, bu bölgedeki "bütün kaynaklarının" gittiğini [çalışma/toplama kamplarına götürüldüğünü] söyleyerek ağlıyor.

    aynı derginin ve bağlı olduğu bakanlığın 15 temmuz darbe girişimi sonrasında resmi kurumlardan çıkarılanlara yönelik olarak "bütün irtibatlarımız, güvendiğimiz kişiler gitti" diye açıklama yaptığını hatırlatıyorum.

    kendi ülkenizde istemediğiniz abd beslemeli bölücü terör etkinliklerini başka bir ülkede olunca desteklerseniz hafız esad'dan hiçbir farkınız kalmaz.

    bu duyar kastığınız "uygurların" bir kısmının da el kaide, ışid gibi örgütlerin üyesi olarak suriye'de katliam yaparken sesinizi çıkarmamanız da dikkate değer. ancak en ufak kaşımada sözüm ona iran'daki türkleri, çin'deki türkleri savunarak onları radikalleşmeye teşvik ederek, kime fayda sağladığınızı bir gözden geçirin.
hesabın var mı? giriş yap