407 entry daha
  • muazzam bir ekiple, muthis isler yapan olusum.

    kaderin ustunde bir kader serisinin son bolumu olan "yeni turkiye" videosunu izledim az once. bu kadar az sey soyleyerek, bulundugumuz durum bu kadar mi net ifade edilir. ayni icerige dair kendi sitelerindeki sayfa da burada.

    erdogan hicbir zaman kotu lider, basarisiz vs denmedi. basari sayet kendi subjektif kriteriyse, uber basarili zaten.

    ama gozardi edilemeyecek en buyuk basarisi da, toplumu parca pincik bolerek, tum halki cesit cesit gruplara ayirarak birbirinden nefret eder hale getirmesidir. yoksa dindarmis, hayat gorusu benden farkliymis, ataturkcu degilmis, calip cirpmis * * bilmemneymis, afedersiniz, cok da umurumdaydi. bu adami ve yucelttikleri yeni turkiyeyi sevmememin tek nedeni, ulkeyi gruplastirarak, halk arasina nifak sokmasidir. sonra birlik olalim, sonra ayni gemideyiz, sonra tek millet tek bilmemne. e ulan bu dusturun anasini aglatan kim?

    tr de her daim horgorulen haksizliga ugrayan kesimler oldu malum. dindar kesim de bunlardan biriydi, misal turban ve universite konusu, kendisi bundan haddinden fazla nemalanmaya calissa da, icraat anlaminda takdir edilesi bir konudur. keza ulkede, horgorulen kesime, hedef olarak kendi partisi disindakileri gostermesi, emegi somurerek iyice palazlanan tr burjuvazisini hedef almak yerine, tum akp karsiti kitleyi bunlarla ayni kefeye koymasi ve akp tabanina bunu dikte edip inandirmasi, affedilecek bir hata degildir. ki bilincli olarak planli sekilde yapildigi icin de bunlar, hata da degildir gerci. en temizinden art niyetli demagojidir.

    yazik ulan cok yazik. su adamin ulkeye verdigi zarari anladiginizda, coktan dagilmis olacagiz maalesef.
1499 entry daha
hesabın var mı? giriş yap