• bonus card'in baslattigi pek manidar, pek kinayedar ve pek haylaz bir eylem. eskiden bonus card'ini delice kullanan, fürülü fürülü alisveris yapan lakin son üç aydir kartinda hiç kipirdama, harcama olmayan, böyle bir duraganlik, bir vurdumduymazlik tespit edilen müsterilerine bir adet bonus card logolu toz bezi gönderiyorlar. bu toz bezi diyor ki: "kredi kartini uzun süredir kullanmadigin için tozlanmistir. umariz, bu bezle kartin tozunu alir, yeniden kullanmaya baslar ve bonus kazanmaya devam edersin."

    bu metnin alt metni de büyük olasilikla söyledir: "höt! bre hayvan! sana o kadar kart verdik, bakiyoruz da üç aydir bir kurus harcamamissin! eskiden ne güzel çilginca alisveris yapardin, ne güzel ödeyemezdin. biz de sana ne güzel faizler bindirirdik. simdi baska kartlara bizi sattin! titre ve kendine gel. eski güzel günlerimize geri dönelim. hadi canim, hadi evladim! kalk artik! ben bakiyorum burdan! hmm..."

    rakipler uzun uzun mektuplar gönderip "yalvaririm beni kullan! bak allahin adini verdim! bana ne! bana ne! beni al, onu alma!" konseptli yazilar yazarken, bunlar farklilasma ve dikkatleri cezbetme amaciyla toz bezini tercih etmisler. bugüne kadar tam 13 bin kisiye toz bezi göndermisler...
    (yani ben öyle duydum. bana göndermediler çünkü ben her zaman bonus card'ini hunharca kullanan, çilginca alisveris yapan, hareketli kartli bir kisiyimdir. bana toz bezi yerine, her ay madalya gönderirler. harcamaya doyamiyorum. koklamaya kiyamiyorum. her ay on yüz bin baloncuk yutuyorum ben. ama yine de bana da toz bezi gönderseler iyi olurdu. beynimi kullanmadigim için çok tozlandi, söyle bir tozunu alirdim sip sak.)
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap