7 entry daha
  • son derece eglenceli ve emek isteyen bir oyundur. yavas yavas miladini doldurmaya baslamistir. unutulmasin ki her oyun zaman gectikce unutulmasina, ona olan ilgisinin kaybedilmesine mahkumdur. ornegin knight online, ogame vb oyunlar eski populerligini kaybetmislerdir.
    grepolis de bu oyunlardan birisi olma yolunda ilerlemektedir. eskisi gibi online suresi yuksek, emek veren oyuncular kalmamaya baslamistir. grepolis yoneticilerinin adil olmamasi, sacma sapan seylere ceza verilmesi, oyuncularin atcek vb adi taktik olan oyundan sogutacak hamlelerle sozde rakibini bunaltmaya calismasi, bir ittifagin tum serverlarda hakimiyet kurmaya baslamasi (olympus) ve daha da ilginci bu ittifaga karsi tr nin diger ittifaklarinin birlesmesi ve buna ragmen kazanilamayip oyunu birakanlar olmasi oyuna olan ilginin azalmasinin birkac sebebinden birisidir.
    mitolojik ogeleri de icinde bulunduran bu strateji oyununa ilginin azalmasinin sebeplerinden biri de yeni kusagin bu tarz oyunlara ilgi gostermemesidir. 2000 sonrasi dogumlu insanlar konsantrasyon acisindan onlari dagitabilecek cok seye sahipler. turlu turlu oyunlar, sosyal medya kisacasi bircok seye sahip olduklarindan mutevelleti bir seye kanalize olmak zor oluyor. bizim zamanimizda daha az sey vardi ve bu yuzden bir oyuna basladigimizda yillarca oynardik. hak da vermiyor degilim, biz de bu kusakta dogsak belki bizler de boyle olacaktik.

    neyse, grepolisin bitmesine her ne kadar gonlumuz razi olmasa da sanirim birkac seneye kacinilmaz son ile karsilasilacaktir. o zamana kadar grepolis nedir ne degildir diye merak edenler olursa bir serverda oyuna baslayip kisa bir sure de olsa oyuna bakmalarini tavsiye ederim.
hesabın var mı? giriş yap