• evet sevgili kardeşlerim.

    son zamanlarda çok yayınlanan “isyan eden akpli vidyo hazırladı” tarzı başlıkların sol frame’i haddinden fazla işgal ettiğini hepimiz biliyoruz görüyoruz, patlamış mısır eşliğinde izliyoruz buraya kadar bir sorun yok.

    dedim ki neden bunları tek başlık altında toplamıyoruz?

    art arda izleyerek daha rahat svihs moduna girebilmeniz ve kendinize küçük eğlenceler tertip edebilmeniz adına bulabildiklerimi bu başlıkta toplayayım dedim.

    iyi seyirler.

    https://youtu.be/5gej8wyocjw (allah din kitap ağzından düşmeden gres yağının faydalarını anlatan tokatlı reyiz),

    https://youtu.be/prmzb93_x-q (a101 le bim’e kafayı takmış çorlulu osmanlı torunu)

    https://youtu.be/g58lifecfiq(milletvekillerine maaşığı bağa vir diyen asgari ücretli)

    https://youtu.be/oicmpdwgpni (su faturasına isyan edip “artık gidin başımızdan sayın cımhırbışkınım” diyen teyze. çokayıp teyze, nebiçim laf kudretli reisimize ya?) lünk güncellendi

    https://youtu.be/703og-oppn4 (ırak tezkeresinin üzerinden 15 sene geçmesine rağmen yeni ayıkan, toplum değerlerinin hiçe sayıldığını söyleyen ahlak timsalı dayı),

    https://youtu.be/1rgoicetipk (kahvesinde sigara içildi diye kesilen cezaya kızan akp müdavimi)

    https://youtu.be/tqcsubr7pai (aç sefil uşak yetiştirilmiyi diyen elektrik faturası mağduru laz kardeşimiz)

    https://youtu.be/eoanfws4bhs (haksuz rekabetten mağdur olmiş furuncu kardeşimuz-şive komiği için tekrar özür diliyrum-)

    https://streamable.com/6h2b1 (kutsal köprüden geçmek yerine yasaklı köprüden geçtiği için yediği cezaya hayıflanan otobüsçü. gerçi artık otobüsü yokmuş ama olsun.)

    https://twitter.com/…tatus/1065958997927362561?s=21 (cumhurbaşkanımızdan 15 günde diskindim, oğluma verdiğim adı değiştirecem diyen, paradan 6 sıfır atılmasına rağmen hala benzine 6 milyon diyen vatandaş. bence fedöcü olabilir, araştırılsın.)

    https://twitter.com/…tatus/1057159217583394816?s=21 (akrabalarını bile ak parti için terkeden, engelleyen, yastık alındakileri de bozdurdum, yastığın altı da üstü de boş artık diyen kardeşimiz. peki ya içindekiler? tabi onlardan bahseden yok.? işte bunlar hep büyük resim. büyük resim kursunda hepsini anlattılar bize. yermiyiz biz? )

    https://m.youtube.com/watch?v=2bn5bumujd4 gururla verdiği oyu paylaşan, fakat ufacık bir elektrik faturasından dolayı çok kaka laflar eden, kahvehanede baraj çalıştırdığından şüphelendiğimiz gururlu ama küfürbaz işletmeci.

    https://streamable.com/v1qk3(benim evimden akpye 20 oy çoktı, nasıl yıkarsınız diyen grcekonduzede. bölünerek mi çoğalıyonuz 20 kişi gecekonduda napıyonuz amk?)

    https://youtu.be/udj6asyjepe (çerçeveden rtenin fotoğrafını çıkaran fethi sevinç-aka fatura reyiz, yine hayranlarını coşturuyor)

    https://twitter.com/…tatus/1084053374771884032?s=21
    https://twitter.com/…tatus/1083821457363427328?s=19(kertildiği zoruna yeni yeni gitmeye başlamış, yediği trafik cezasının haklı gururunu yaşayan çomar sapiens. senin “bunassı bi gapidalizmdir ya” diyen ağzına uçar tekme atayım ben. arkadaki neon ışıklı üç hilal mi o ne o? sikee sike o köprüden geçecen tabi çomar kardeşim! kutaal köprü o. adam yasakladı. köprüden geçersen bir, geçmezsen döve döve iki akçe! işine gelirse! ileri demokrasi bunu gerektirir.)

    buldukça eklemeye devam ederim, doğalgaz faturaları da gelince kışın burada nasıl havai fişekler patlayacak görelim.

    bundan sonra biz demiştik yok, hortum var.
    hortum.
    nalburunuzdan ısrarla isteyiniz.
    nalbur kardeşim, ver mehteri!
    tanım: ekonomik sıkıntılara ve faturalara isyan eden vatandaşların videolarının toplandığı başlık.

    edit:
    (bkz: #83648052)
    edit: millet de çomar lafına amma takılmış. lan siz değil miydiniz “koyun dediniz koyuk ekekeke” diye espri kasan? ne ara duyar kasar oldunuz?

    koyunluğu kabul ediyordunuz çomar mı rahatsız ediyor sizi?

    siz eleştiren herkese gezizekalı, terörist, fetöcü, marjinal oç derken iyi, biz diyince auuv ayrıştırıliyrüz, hakaret ediyüler.

    şekil a’da görüldüğü üzere buradan bile mağduriyet çıkarmayı başardılar... yine mağdurlar.

    pes.

    devam edin size gökleri gösterirlerken işaret edenin parmak ucuna bakmaya.
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap