4 entry daha
  • açılın size chp'nin ortalama görüşünü yansıtacağım dediğim fantastik eylem.

    dün chp il yönetiminde olan bir tanıdık ile denk geldik sokakta. il, ilçe için şimdiki belediye başkanı ile alakalı anket yapıyorlarmış performans değerlendirme kapsamında. tüm türkiye çapında yapılıyormuş bu. sonuçlar da kılışdaroğlu'na gidiyormuş. anket sonuçları kötü olanların üstüne çizik atıyormuş vs. o yüzden halen açıklanmıyormuş adaylar.

    dedim ki; chp'ye oy falan vermeyeceğim artık, akp oy verenleri daha da beter olsun, beton kemirmeye başlasın bunu istiyorum bu yüzden oy kullanmayacağım, hatta benim gibi düşünen yüzbinler var diye belirttim.

    çok yanlış düşünüyormuşuz. dedim inadına akp'ye versem o zaman yanlış yapmış olurdum, ama oy vermeme hakkımı kullanıyorum, kılıçdaroğlu gidene kadar da oy vermiyorum dedim.

    asıl burda kopuyor dananın kuyruğu. bana dedi ki; adam daha napsın, çalışıyor. bu seçimde de olmazsa bırakırmış. ya bırakın allah aşkına, 20 tane seçim kaybetmiş siz hala mart'ta da olmazsa bırakır diyorsunuz dedim. adam neyse iyi akşamlar diyip gitti.

    sadece akp'de yok çomarlık, chp'de de çomar dolu. bu düzenin bir parçası olmamak için oy vermiyorum artık. size de tavsiye ederim.
213 entry daha
hesabın var mı? giriş yap