4 entry daha
  • lokmata nın ankara versiyonu. 1 porsiyonda 8 büyük lokma var, içi doldurulup üstüne de ayrıca sos ve ıvır zıvır eklenince çok ağır oluyor; öyle ki bence 1 porsiyon 2 kişiyi bile bayıyor.

    gelelim en önemli noktaya; herkesin dediği gibi aşırı kalabalık. ortada isminizi not alıp daha sonra milleti sıraya göre çağıran birileri oluyor. fakat her zaman 15 dakika beklersiniz diyip 40 45 dakikası varken adeta sizi oyalıyorlar. eve yakınlığından dolayı ilk açıldığı zamanlar uğramıştık. ne kadar bekleriz diye sorduğumuzda 15 dakika dediler ve beklemeye karar verdik; 25 dakika oldu sorduk lokmaların pişmesini beklediklerini sonrasında zaten çabuk sıra geleceğini söylediler fakat 30 35 dakikalık bekleme süresinin ardından hala sıra gelmeyince çıktık gittik. bunun üzerine arkadaşımızın siparişi üzerine dün akşam da gitme talihsizliğinde bulunduk ve yine aynı hikaye; 15 dakika diyerek oyalama, 30 35 dakikanızı çalma.
    muhtemelen bir daha uğramayız, ortada ahım şahım bir tat da yok zaten. eğer illa deneyeceğim henüz denemedim diyorsanız akşam saatlerinde gitmemenizi, gidecekseniz de uzun uzun bekletilmeyi göze almanızı tavsiye ederim.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap