5 entry daha
  • rockstar games in ekim ayinda piyasaya cikardigi, adini 1979 yapimi kult filminden alan, yilin gta tarzi oyunu olmaya aday bir adventure.

    oyun 1970 lerin new yorkunda geciyor dolayisiyla oyun boyunca donemin muzikleri ve giyinis tarzlari ortada. oyunun basinda oldurulen bir cete liderinin katili olarak suclanan the warriors cetesi, sucsuzluklarini gostermek ve en azindan evlerine (ki bu coney island oluyor) donmek icin butun new york un bastan basa gecmek, bunu yaparkende oyunun basindaki olayin sonucunda peslerine dusen binbir turlu ceteden kacmak zorundadir.

    oyuna daha cok bir gta ve manhunt kirmasi olarak bakabiliriz. her ne kadar gorev bazli aksiyonlar bulunsa da daha cok "kac, kovala, tuzak kur, dov, kacmaya devam et ki yasa" formatini oturtmus. gelismis oyun motoru sayesinde oyundaki her sahne tam olarak filmdeki sahnelerin kopyasi olarak goze carpiyor. ceteler arasinda yapilan dovusler insanin aklina grand theft auto san andreas daki cete dovuslerini getirse de burda hem elinizdeki cete uyesi sayisi sinirli, hem de karsidaki dusman daha akilli ve programli.

    oyunun ilham aldigi filmin kult hayranligi tarafindan kapisilmasi beklenen oyun rockstar in sadece gta oyunu yapan bir fabrikadan daha fazlasi oldugunu gosteren bir kanit diyebiliriz.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap