5 entry daha
  • geçen sene ilk defa bir doğum günümde sevgilim vardı. yani ben öyle olduğunu sanıyordum.

    doğum günlerimiz birbirine çok yakındı. uzak mesafe ilişkisiydi. ben onun doğum günü için hediyemi alıp sürpriz yapmaya gitmiştim. cidden en ufak bir haberi bile yoktu. gelebilirim bile dememiştim. önceki gece heyecandan uyuyamamıştım üstüne uçak saatinden dolayı havaalanında sabahladığım ve yine heyecandan uyuyamadığım için zombi gibi çıkmıştım karşısına resmen. neyse işte...

    biraz vakit geçirdik, ailesinin benden haberi olmadığı yalanına inandığım için doğum gününe kalamadım. gerçi yalan da sayılmaz bilmiyorlardı ama benden bahsetmeme bahanesi oydu. neyse, sonra döndüm istanbul’a ben. 4 gün sonra da benim doğum günümdü. doğum günümde neredeyse akşama kadar hiçbir şey yazmamıştı. sonra da whatsapptan sıradan, yapmacık bir kutlamayla doğum günümü kutladı. teşekkürüme, güzel sözlerime cevap bile vermedi. 3-4 gün konuşmadık sonra da terketti zaten aklında başkası olduğu için.

    hayır en çok üzüldüğüm ben onun yanına gidince bile yalandan beni seviyormuş gibi yapmışken en azından doğum günümü de yalandan da olsa bi içtenmiş gibi arayarak falan kutlasaydı keşke.

    doğum günümden bile soğudum.
102 entry daha
hesabın var mı? giriş yap