3316 entry daha
  • bugün itibari ile free 2 play olmuştur. ücret ödeyerek alan oyuncular rozet elde edecek. ayrıca güncellemeden önce oluşturulmuş tüm hesaplar prime statüsüne yükseltildi. danger zone modunda 250 tecrübe puanı alırsanız hatıra mp5 - lab rats isminde bir silah kaplaması kazanacaksınız. bu sadece ücretli hesaplar için geçerli.
    kaynak

    düzenleme:
    öncelikle oyun tamamen f2p oldu, sadece offline modlar değil. ikinci olarak yeni gelenler prime statüsünü hemen satın alabilecek diye bir şey yok. 21. seviye olmaları gerekli öncelikle. bir süre sadece seçkin oyuncularla eşleşerek yeni gelenlerden ayrı oynayabilirsiniz. ücret ile alınmış hesaplara sadakat broşu isminde bir rozet verildi.

    güncelleme notları*:
    [cs:go - tehlike bölgesi]
    -bugün, tehlike bölgesi isimli cs:go'nun taktiksel oynanışı ile harmanlanmış hızlı tempolu battle royale oyun modunu duyuruyoruz.
    -tehlikeli alan oyun modu tek kişi veya iki ya da üç kişilik takımlar halinde oynanabilir.

    [oynaması ücretsiz]
    -cs:go artık oynaması ücretsiz. daha fazla detay için sss
    -tehlikeli alan güncellemesi öncesinde cs:go oynamış bütün oyuncular profillerinde sergileyebilecekleri sadakat broşu edindiler.
    -mevcut bütün oyuncular seçkin hesap statüsüne yükseltildi.
    -seçkin statü halen sizi sadece seçkin oyuncularla eşleştirmekte.
    -ek olarak, seçkin hesap statünüz size yeni hatıra mp5-sd | lab rats (yeni oyun modunda tecrübe puanı kazanmanız gerekmekte) ve yeni tehlike bölgesi kasası kazandırıyor*.

    [tehlike bölgesi kasası]
    -bugün 17 adet topluluk tasarımı silah kaplaması ve nadir özel eşya olarak ufuk kasası bıçakları içeren yeni tehlike bölgesi kasasını sunuyoruz.
1993 entry daha
hesabın var mı? giriş yap