219 entry daha
  • durup durup dünyanın en saçma kavgasını devam ettiren insanlar olarak geçen yıl açılmış başlığı yine gündeme taşımayı başarmışsınız, gerçekten bravo.

    yani bir şey demeyeyim diyordum da, yazılanların bir kısmı gerçekten sığırlık. "elektronik olunca kitabın değeri azalıyor." demiş birisi mesela. neyin değeri azalıyor? hikaye mi değişiyor? içindeki bilgiler yanlış hale mi geliyor? nasıl azalıyor yani? derdi yazarın anlattığı içerik olan insan gerekirse audiobook dinler yine de o içeriğe ulaşır, içeriğin bulunduğu medyumun kavgasını bu kadar uzatmaz.

    not almak, cümlelerin altını çizmek gibi özellikler neredeyse tüm cihazlarda mevcut. üstelik göz yorgunluğuna da neden olmuyorlar eğer tablet, telefon ya da bilgisayar üzerinden okumaya çalışılmıyorsa.

    üstelik bir adet amazon kindle alıp yirmi tane kitap okunduğunda doğaya bırakılan karbon ayak izi başa baş noktasına ulaşıyor, bundan sonrası tamamen fayda. sadece bireysel olarak yarar sağlamadın, gezegene de faydan dokundu sevgili koku fetişisti.

    burada sabah akşam kokudan, kağıdın verdiği histen bahsedenlerin dedeleri de muhtemelen kil tabletten papirüse geçildiğinde üzülmüşlerdi.

    "ince ince oyacaksın. çıkardığı toz, küçük parçalar falan. anlayamazsınız."
494 entry daha
hesabın var mı? giriş yap