59 entry daha
  • haberin detaylarina bakilirsa kesinlikle tacizdir.

    buradaki futbol uzmani jinekologlarin entrylerine bakilirsa son derece normal bir muayenedir. mesela enzimlerin cikisini gozlemliyor olabilirmis... hey allahim...

    bir adli vaka, suc var, tutuklama var, izleyip gorecegiz, ben sahsen defalarca jinekolog koltugunda otumus biri olarak gozumde canlandirabildim ve ikna oldum. defalarca guc sahibi ve disaridan sorunsuz gorunen insanlar tarafindan da taciz edildim, hayir o adamlar 'bana kalmamislardi', ama taciz etmekten zevk aliyorlardi. zararli bir fetis gibi. bana anlatilanlar son derece gercekci geliyor.

    e peki surada yorum yapan adamlar, siz ne deneyime dayanarak bu kadar kesin konusuyorsunuz? okuduklarima bakilirsa cinsellik hakkindaki bilgileriniz son derece eksik, bildikleriniz de yanlis. bir jinekolojik muayenede ne olur ne olmaz bilmiyorsunuz, zaten adamin ilk teshisinin sacmalik oldugunun bile farkinda degilsiniz, kafanizda canlanan bir tur 'seks terapisi' anlayisina gore son derece kendinden emin yorumlar yapiyorsunuz.

    cahili oldugunuz konularda susmak suc degil, gercekten....

    ozetle "anlatilan olay kesinlikle taciz ve profesyonellik disi", ama tabii sizlerin degerli yorumlari gercekten ufuk aciyor.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap