4 entry daha
  • 2 maçla havaya giren trabzonspor yine hiç puan kaybı beklemediği içerideki maçta tökezleyecektir. yılların klasiği olarak beklentim bu yönde.

    2 maç kazandık, bu maçlarda birçok top da direkten dönmesine rağmen, fb maçını rakibin korkunç kötü bir döneminde olmasından ötürü ölçü almadığımızda, kayseri deplasmanında çok da etkili bir top oynadığımızı söyleyemeyiz. fakat yusufta korkunç bir ilerleme söz konusu ki gerçekten beklemiyordum. iyi çalışıyor olsa gerek, çok çok iyi şutlar çıkarıyor. 1-2 haftaya golle tanışacaktır mutlaka.

    mete kalkavan denen arkadaş samsunlu olmasından dolayı mıdır bilemeyiz, babası da eski samsun milletvekilidir, trabzon düşmanlığını birçok hakemimiz gibi içinde barındırmaktadır. bir bjk maçında bizi doğramıştır. bugüne kadar 10 maçımızda görev yapmış olup sadece erciyesi yenebildik bu maçlarda. tablo böyle görünse de bizim tarafta yapılan basın açıklamasını hiç ama hiç doğru bulmuyorum. evet ankaragücü maçında yanlış bir karar verdi ve 2 puanımız heba oldu ama o pozisyon zor bir pozisyondu ve hata yapılabilecek bir pozisyondu. aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen maç öncesi bu basit hatayı gündeme getirmeyi ben yakıştıramadım. o maç başka da ciddi bir hatası yoktu hatırladığım kadarıyla. yıllar evvel istanbulda bir bjk maçında bizi doğradığını iyi hatırlıyorum, o maçı gündeme getirseler daha anlamlı bulurdum. eski defterleri açarsak bütün maçlardan önce her hakeme dökülmemiz gerekir.

    açıkçası var sistemi sonrası yıllardır hakemlerden bilinçli ve kasıtlı şekilde doğranan trabzonun, bu seneki maçlarda hatalar olsa da kasıtlı bir şekilde hakkımızın yendiğini düşünmemekteyim.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap