4 entry daha
  • işbu rezalet başlığı sonrası hepsiburada bana ulaşarak başlığın bana ait olup olmadığını sordu. görüşme esnasında müşteri yetkilisi bir şeyler mırıldanırken şarjım bitti. sonra defalarca müşteri temsilcisini aramama rağmen, bana geri dönüş olmadı ve bana mırıldananların yarım kalan kısmını öğrenemedim.

    sözü ettiğim mırıldanmanın duyabildiğim kısmında hepsiburada boku lenovoya atıyor. lenovodan gele bilgiler hatalı belirtilmiş, ben rezalet başlığını açıp haberleri olunca düzeltmişler. sonrası sessizlik.. daha sonra beni uygun olmadığım bir zamanda sadece bir kere aramışlar onu cevaplayamadım bir daha ulaşmadılar.

    ekşi sözlüğe yazdıklarım ile alakasız olarak, müşteri hizmetleri ile uzun uzun görüşmeler yaptım. hatalı ürün tanıtımından dolayı yaşadığım mağduriyeti gidermelerini istedim. müşteri temsilcisinden bana gönderilen tn ekranlı bilgisayarı, web sitesindeki tanıtılan ıps ekranlı bilgisayar ile değiştirilmesini, eğer böyle bir bilgisayar modeli yoksa bilgisayarın ekranının ıps ekran ile değiştirilmesini, bunu da yapamıyorsanız bilgisayarın bana geri gönderilmesini istedim.

    müşteri temsilcisinden gelen cevap: bilgisayarınız için iade kodunu oluşturduk, eğer bilgisayar tanıtınan üründen farklı ise ve ürün değişimi mümkün ise yenisinin gönderileceğini, aksi durumda ücret iadesi yapılacağını söyledi. ücret iadesi istemediğimi, doğru ürün yoksa eski ürünü istediğimi söyledim. bunun için bir işlem yapamıyorum dedi.

    ayrıca müşteri temsilcisine durumun basit olduğunu, bilgisayarın değişiminin mümkün olup olmadığının önceden öğrenilebileceği konusunda direttim. bilgisayar tarafınıza ulaştırılmadan böyle bir işlem yapamıyoruz dedi.

    bilgisayarı sözde 6000 tl den aldık. ancak şimdi aynı paraya bilgisayar almaya kalksak piyasada yok. ama bunların işgüzarlığı yüzünden başka cuma indirimlerinden de mahrum edildim. madem boku lenovoya attın, lenovonun ekranımı ıps ekran ile değiştirmesini sağla.

    hepsiburada yaşadığım mağduriyeti gidermek ve rezaletini örtmek yerine, beni resmen düelloya davet etmiştir. göndereceğim bilgisayar ile nasıl bir işlem yapılacağını bilmeden tamamen kumar oynamaya davet ediyor. hepsiburada tam olarak “biz böyleyiz, keyfimiz isterse seni hayal kırıklığına uğratırız, isterse memnun ederiz beğenmiyorsan alma!” demiştir.

    ayrıca aynı ürüne ait başka bir rezalet, donanımhaber ölücülerinden gelen istihbarata göre bu bilgisayar efsane cuma öncesi 1-2 saatliğine 5000 tl den satılmış.

    millete sen efsane cuma reklamını yap, saat 12 yi bekleyin de, reklamını yaptığın saatten önce kelepir indirimler yap bu fiyatları kaçırmış olalım. efsane cuma daki indirimli fiyatını 6000 tl sanalım.

    hepsiburadaya olan güvenim tuzla buz oldu. bu travmatik deneyimden sonra hepsiburada dan alışveriş yapacak mıyım? evet yapacağım. 50 tl kargo tamamlamacalı bilemedin 150 tl lik küçük alışverişler yapacağım. o alışverişlerden de zaten hepsiburadanın kasasına küçük bir miktar bırakacağım. kendim de kolay ıvır zıvır alış veriş konforu yaşamış olacağım. bu alışverişlerin toplamını da yıllık toplam 500 -1000 tl yi geçirmeyeceğim.

    500 tl ve üstü platformlarda bu siteyi unutmada kararlıyım. bilgisayar, fotoğraf makinesi, cep telefonu gibi demirbaş cihazlarda arkamızda duramayan, güven vermeyen bir firmadan asla demirbaş bir malzeme almayacağım.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap