6 entry daha
  • ürün özelliklerini zaman zaman hb veya pek çok farklı site yanlış girebiliyor. aynı bilgisayarın iki farklı kodlu iki farklı modeli olup birinde tn diğerinde ips var ise ve bu arkadaş ips parası ödeyip tn ekran aldıysa bir art niyet arayabiliriz. lakin tek bir ürün varsa ve bu ıps olarak girildiyse bunda bir hata olabilir. masum olup olmaması kişiye kalmıştır.

    yüksek meblağlı ürünler alırken özellikle alma sebebinizin motivasyon kaynağı olan özelliklerin teyidini sağlamak için kullanıcı da biraz şüpheli yaklaşmayı bilip 2-3 siteden ve hatta markanın resmi sitesinden ürün içeriklerini, özelliklerini doğruluğunu teyit etmelidir. etmesi kendine faydalıdır. yoksa sonra böyle uğraşmak zorunda kalınabilir.

    internetten yapılan alışverişlerde koşul belirtmeksizin 14 gün içinde iade hakkı mevcuttur. paranızı geri alırsınız. tabii black friday fırsatı da kaçmış olur. hb ile kötü bir deneyim yaşamış olursunuz. bundan sonrası kullanıcaya kalmış.

    ek olarak; tn ekranlı cihazlar genelde oyun bilgisayarlarında kullanılır. tepkime süresinin az olmasından dolayı. öyle yazarın dediği gibi itin götüne sokulacak kadar kötü değildir lakin ıps ekranla karşılaştırıldığında renkleri doğru yansıtma bakımından bariz olarak geridedir. ıps ekranlı cihazlarda da tepkime süresi geçtir. hem ips hem de tepkime süresi az olan monitörler de aşırı pahalıdır. yazar muhtemelen bir gaming notebook aldı ve lenovo bu notebook'ta tn panel kullandı. bu sebeple eğer dediğim gibi iki farklı kodlu ürün yoksa (ki yok anlıyorum ben bunu) ekran değişimi falan olmaz. en mantıklı yol, kabullenmek veya iade.

    geçmiş olsun.
hesabın var mı? giriş yap