3 entry daha
  • doktor yanlış bir şey yazmamış. hastayı rencide etmemiş. bekarete kafayı falan taktığını nereden çıkardınız?

    dediği şey kısaca: “ beni yanıltan, hastanın bakire olduğu bilgisi” demiş. haklı, çünkü verilen bilgi hpv virüsü seçeneğini direk elemesine sebep oluyor.

    hastaya ve hasta haklarına saldırır nitelikte birşey göremedim açıkcası.

    hatta şuan sosyal medyada doktora karşı yürütülen linç girişimine bakınca baya baya mağdur durumda doktor. herkes bekarete kafayı takmış, bel altı vuruyor falan diyor da. ulan adamın işi bel altı, konu bel altı nasıl daha uygun bir dille anlatsın? ayrıca bekarete taktığı falan yok gayet bilimsel açıdan, sade bir dille vaziyeti anlatmış. savunmasın mı kendini?

    doktora bekarete takmış diyen kim varsa bence bekaret takıntılı olan kişiler onlar. yazının ne anlattığını idrak etmeyip sadece “bekaret” kelimesini görüp takıldıkları çok aşikar.

    edit: doktorun hastaya bekaret durumunu sormadığı iddia edilmiş. açıkcası hiç inandırıcı değil. bir jinekoloğa merhaba dediğinizde ilk bu soruyu sorar.

    belki “ evli misiniz?” diye sormuştur. ki hastada burada aslında ne sorulduğunu gayet iyi bilir.

    edit2: doktor hasta bilgilerini deşifre etmemiş. hasta zaten kendi bilgilerini dökmüş ortaya. doktorun dediği şey “ bakireyim diyen kişide hpv aramam” bunun neresi kişisel bilgi?
123 entry daha
hesabın var mı? giriş yap