244 entry daha
  • ekside ne kadar cok bu konuyla ilgili mesaj aldigimi tahmin edemezsiniz.. silinmis haliyle, büyük ihtimalle 20nin ustundedir..

    himenoplasti..

    kizlik zarinin "yeniden" dikilmesi.. tamamiyla sacma bisi.. zar delindigi anda kalan parcaklari vucut tarafindan atilir, o meshur kanama da zaten bu zarin ustundeki minicik kilcal damalarin olusturdugu kanamadir..

    aramizda entel gozukmeye calisan ama ben bu entriyi yazarken bile, bu islemi yaptirmak isteyen bi suru kadin ve ya erkek var biliyorum..

    erkekler, siktigi kari ustune sorumluluk olmasin diye; kadinlar da malum, kendini ilk el satsin diye..

    bu erkek ve kadinlara zerre saygim yok.. cok acik ve secik soyliyeyim.. he diyosan ki, bak asiretten bu kiz, biri duyarsa oldururler.. o vakit sunu derim cok acik ve net: madem o kosullarda yasamaya calisiyo, o vakit sikismicekti..

    herkesin belli kosullari var.. bu dunyada igrenc rezil tedavisiz hastaliklarla doganlar var, eli kolu olmayanlar, dandik ve kalitesiz bi aileden geliyosaniz, okuz gibi bi babaniz, sizi dovesiye oldurecek bi abiniz varsa, o vakit sikismeyi birakip kendi hayatini yoluna sokacaksin..

    he sen cici kiz, hani ortalama bi siniftan gelip, kendince entel takilmaya calisan ama icten ice anadolu mentalitesinin bokunda bogulan sen.. manitanla sevisicen ama korkuyosun vs vs ..

    ne boksaniz, anlatayim..

    himenoplasti, lokal anestezi ile yapilabilir eger cok mirn kirin biri degilseniz.. doktor steril eldivenler giymeli, onluge gerek yok zira vajina steril bi organ degil... aletler sterilize edilmis olmali.. normal bi dogumun, dogum lezyonu gibi dusunebilirsiniz..

    once vajinanin duvarlarindan minicik bi parca kesilecek zevke gore iki yandan ve o iki asiri narin doku yeni zar olacak.. o iki taraftaki doku dikilecek.. kanamasi cok olur vajinanin.. o yuzden lokalle gercekten olabilir mi bi türk kadiniyla bilmiyorum..

    simdi gelelim sikintiya: eger o dikisler hemen penetrasyon olmaz da, sikilmezseniz kendiliginden atar ya da dokuyla kaynasir.. kisaca kanama garantili degil..

    he ama erkekiniz, vajinaniza giriste bi direnc hisseder ve bu da ona yeter sanirim..

    ucretini gercekten bilmiyorum.. kendim boyle bi ameliyati sadece bi kere yaptim, ameliyat kosullarinda, toplam 7 dakika sürdü onun da 4 dakikasi tamponlama vs.

    neden yaptim? cunku hastanin rahim agzi polipi vardi surekli kanayan.. onu kestik ve bu arada kizlik zarini zedeledik.. o yuzden..

    komplikasyonlari; sidigin ciktigi yerin iltihaplanmasi/ zedelenmesi, siddetli kanama, ödem, agrili bi surec cinsel iliskide, kanamanin olmamasi, vajinal girisin fibroz olmasi vs vs..

    turkiyede olsam yapardim bu islemi.. oh anestezi parasi yok bisi yok.. mallar gelsin ben de zengin olayim..

    bakin size durustum.. alan razi veren razi..

    bunu yapan kizi ama kardesimin, dayimin vs. yaninda dakka tutmam.. o kadar.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap