• taktik belli: aynı pozisyon ve aynı türden faulü eğer galatasaraylı futbolcu ceza sahası içinde rakibine yapmışsa hiç düşünmeyin gidin penaltıyı verin!

    ama yine aynı pozisyon aynı türden faul galatasaraylı futbolcuya karşı yapılmışsa penaltı vermek şöyle dursun, var’a gitmek dahi yasak!

    bu bağlamda başakşehir’e rahatça penaltı verilip galatasaray’ın penaltısının yine güme gideceği daha şimdiden bırakın ihtimal dahilinde olmayı çok ciddi söylüyorum “kesinlik” kazanmış bir durumdur. bakın %99,99 değil, %100, o kadar net.

    çünkü ortada sağlıklı gözlerin ve henüz sönmemiş vicdanların reddedemeyeceği bir saldırı var galatasaray’a karşı. tff ve mhk galatasaray’a savaş açtı denilirken öyle laf olsun ağlamak olsun diye denmiyor, göz göre göre her hafta her hafta galatasaray’a karşı suikast girişimleri yaptıkları için söyleniyor. daha ne denilebilir ki? ysk nasıl ki seçimlerde akp lehine, muhalafet aleyhine hareket ediyorsa bu tff ve mhk da galatasaray aleyine hiç utanmadan hareket ediyor ve savaş açtığını gizleme gereği bile duymuyor.

    bir gün iyiler kazanacak fakat.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap