3 entry daha
  • cahilligin zirve noktasi. beyler kusura bakmayinda surda bile nefes almadan hemen birilerini sucluyorsunuz. ulan bir nefes alin once tamam birinin baska birini oldurmesi kesinlikle savunulamaz ne olursa olsun fakat su haberi okuyunca hic duraksama olmuyor mu?

    bu ogrencilerin ogretmeni evlerine cagirmasinin bir sebebi var. ayrica siz ogrenci iken kac tane profesoru evinize cagirdiniz. hadi cagirdiniz kac tanesi geldi. bu adam cagirilinca neden oraya gitti. hadi oraya gitti neden tartisma cikti. tartisma cikti ve neden oldurulmeye kadar uzadi konu. ayrica olayda goz altina alinan birde kadin doktor var deniyor. kadinla ilgili bir mevzu olmus olabilir.

    yani bir durun nefes alin amk hemen millete laf sokmayin.

    ---------uydurma-uydurma-uydurma----------

    bakin bu yazdigim tamamen gotumden uydurmam. ornek olarak siz bir arkadasinizi evinize cagiriyor olabilirsiniz. belki sinif arkadasinizdan birine cinsel bir tacizde bulunmustur ya da daha ileriye gidip zorla iliskiye girmis olabilir. belki arkadasinizla konusup kendisinin polise teslim olmasi konusunda tartisma yasamis olabilirsiniz vs. bakin bu adam sonuc olarak olmus ama neden olmus, nasil olmus, ne olmus kimse su an bilmiyor su haberi okuyunca. konu boyle olsa bu sefer hepiniz "oldurulmus ibne tecavuzcunun biriydi" dersiniz.

    edit: bu entry henuz olayla ilgili hic bir aciklama yapilmamisken yazilmistir. olayin detaylari aciklandiktan sonra linkteki haber guncellenebilir diye bu editi yazma ihtiyaci hissediyorum. olay ile ilgili gelecek olan detaylar sonrasinda bu entry guncellenmeyecektir. dikkat cekmeye calistigim tek nokta herhangi bir durumda olay ne olursa olsun detaylar belli olmadan kisilerin suclu ya da sucsuz ilan edilmemesi gerektigidir. bu kadar.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap