3 entry daha
  • epey güzel dlc. bir domuz köyü haritada beliriyor. ve harita tamamen farklı yeni bir yer. domuzların köyünde para kazanıp eşya/yemek vs. satın alabiliyorsunuz, ev alıp döşeyebiliyorsunuz, paralı domuz asker tutabiliyorsunuz :) isterseniz kendi domuz köyünüzü kurabilirsiniz veya bu köyü kendinizin yapabilirsiniz (domuz kraliçeyi bulmanız gerekiyor). ayrıca pek çok mağara var ver bunlar bölüm-bölüm yapılmış. kapılardan geçerek başka bölümlere geçiyorsunuz.

    aporkalypse mevsimi ise gerçekten çok kötü. bu mevsim gelmeden aporkalypse calender'ı bulmanız gerekiyor çünkü bu mevsimi sadece burada sonlandırıyorsunuz. bu mevsimde sürekli karanlık oluyor (ruh hali sürekli düşüyor). kötü olabilecek ne varsa oluyor bu mevsimde. her şey size saldırıyor falan. gidip hemen düzeltmeniz lazım.

    altın kazanmak kolay. dont starve wiki'de kime ne verirseniz ne kadar altın alacağınız var. buna göre her gün bir şeyler verip para kazanabilirsiniz. bazı antikalar var. hatta bunları bulmak için bir iki eşya var daha fazla altın kazanıyorsunuz. altın bulmak başta zor gelmişti ancak mağaralara inmek gerekiyormuş (veya gidip almak).

    henüz beta aşamasında ancak gerçekten güzel olmuş. ancak harita (açılan öteki kısımlar da dahil) biraz ufak geldi bana.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap