6 entry daha
  • her gece yatarken ertesi sabah yapmaya niyetlendiğim, sabah uyku sersemi bi modda "yataktan kalkmak için bile zorlanıyorum, nah değiştiririm ben bu hayatı" tarzı cümlelerle ertesi sabaha ertelediğim eylemdir kendisi..
    yeni bi hayata başlamak gökyüzünün hiç görmediğiniz tonlarını farketmek, herkese ve herşeye sevecen bir yaklaşımda bulunmak, hiçbir durumda yüzünüzdeki gülümsemeyi eksik etmemek, yaşlı insanlara iyi davranmak, annenize pasta yapmak yada kız arkadaşınızın bütün dileklerini kocaman bi sırıtş eşliğinde yerine getirmek falan de-ğil-dir!!
    yeni bir hayata başlamak, sevdiğiniz bir albümde daha önceden iplemediğiniz bir şarkının hayatın anlamı olabileceğini idrak etmek olabilir.. yada yapayalnız bir çocuk parkında -çocukluğunuzun üstünden geçen yıllara aldırış etmeden- tahtrevalliye binmek sevgilinizle.. yada bir kaç kafa dostunuzla ölümü bile göze alıp yeni bir alkollü kokteyl denemek!.. yeni bir hayat, yeni bir şeyler keşfetmektir.. mutlu etmektir kendini ama farklı bi şekilde.. bu keşif bir parkta, bir labarotuvarda yada ince uzun bir kadehte olabilir.. aslında yeni bir hayata başlamak, ruhunun bir parçasını daha farketmektir..
101 entry daha
hesabın var mı? giriş yap