1 entry daha
  • günah defterine mürekkep değmemiş aziz insanlar için bile negatif şeyler yazabilen bu delikanlının ekşi sözlük'teki yegâne görevi, "çoğunluğun sevdiği, sempati beslediği, saygı duyduğu şahsiyetlere olumsuz, acımasız yorumlar yaparak dikkat çekmek." onu çok okunan, çokça yazılan başlıklarda sık aralıklarla görmemizin ana nedeni de bu. yazdığı entry'lerle milletin sinirlerini hoplatmak, ahaliyi deli etmek, düzenli bir biçimde eksilenmek, en kestirme yoldan dikkat çekmek.

    ekşi sözlük'ün içine eden tayfa, bu ve bunun gibiler işte. sözlüğe en ufak bir katkı sağlamadıkları gibi, iki gıdımlık sözlük keyfimizin de içine ediyorlar affedersin. milletin ak dediğine kara, pozitif dediğine negatif diyerek, kendi çaplarında eğlenen bu cins insanların allah gani gani belasını verir inşallah!

    bu elemanı takip eden 22 kişi var bir de... 22 tane beyinsiz, koca sözlükte başka takip edecek kimse yokmuş gibi bu adamı takip ediyor. ekşi sözlük'ün iyi yazarları niçin artık yazmaz diyoruz bir de değil mi? yazmaz tabii abi. bu ve bunun gibi "çocuklar" burada saçmaladıkları müddetçe yazmazlar!

    engelle, başlıklarını da engelle, takılsın burada kendi halinde...
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap