58 entry daha
  • altan erkekli tolga tekin binnur kaya nin döktürdüğü bir çağan ırmak filmi. duygusal bir film, duygulandik çünkü hepimizi anlatiyor, hepimizden birşeyler... senin kariyer hırsını, benim aileme zaman ayirmamami, onun yaşadıkları yüzünden hayatı, insanları kirli görmesini...

    birkaç sahne var çok beğendim, ayrıca diyaloglarin harika olmasının yaninda bazı sahnelerde karakterlerin bakışları ile duygularini belirtmesi cuk diye oturmuş.
    --- spoiler ---

    eşref ile kaan'in hastane bahçesinde oturarak kaan'in amerika'ya gitmesinin nedenini anlattığı sahnedeki diyalog harikaydi, çıktı alıp duvara asılmalık, kaan kendini o kadar güzel ifade ediyorki her cümle her harf doğru seçilmiş. kaan'in konuşurken kırmızı olmasi ve elindeki suyu icmesi sakinlesmek için, yaşattı bize yaşadığı duyguyu.çağan ırmak demiş ki bu sahneyi koydum izle de kendine düşen payı al.ayrica geçmişe gidip aynı konuşmanın bir benzerinin yıllar önce izmir'de deniz kenarında yapılmış olmasi da baba-oğul ilişkisinin yıllar sonra da ayni olduğunu düşündürdü.
    --- spoiler ---
    --- spoiler ---

    ece'nin geçmişte yaşadığı kötü tecrübe yüzünden irem ile dedesi eşref hakkinda düşündüğü yanlış düşünce ve akabinde irem'in küçük yaşına rağmen annesini dediğine pişman etmesi de güzel bir sahneydi.
    --- spoiler ---
146 entry daha
hesabın var mı? giriş yap