72 entry daha
  • kampanya'nın kör gözüm kör parmağına şeklinde olduğunu düşünenler için şimdiye kadar kolileri almada hiçbir problem yaşamadığımızı, gönderilen kitapların sadece 1071 malazgirt p.i.o için olmadığını hatırlatırım.

    fazla olan kitaplar diğer ilköğretim okulları ve liselere; daha üst seviyedeki kitaplar halk eğitim merkezi ve van 100. yıl üniversitesine aktarılacaktır. ancak öncelikli olarak ilköğretim okulunun eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz.

    eleştirmenin kolay bir eylem olduğunu bir kez daha hatırlatır; farklılaşma çabalarında bulunmanın ve "üstün organizasyon yeteneklerim var" imalarını burada yapmanın gereksiz ve uygunsuz olduğunu hatırlatmak isterim. ağız dalaşı için bireysel e-mail adresi isteyenlerleçıkışta görüşebiliriz.

    bu tip insanların fiyasko için pusuya yattıklarını düşünürüm ben. ancak kimsenin hiçbir maddi yarar sağlamadığı, yararlı çabaların kimi zaman göz yaşarttığı böyle bir ortak çalışma ile uğraşmak kimseye bir şey kazandırmayacaktır. tabi ki organizatör değilim. tabi ki ilk defa giriyorum bu işin içine. ancakhiç de yalnız kalmadan bir sürü ambarcıbaşıyla birlikte bu işi kotarıyoruz. aksilikler çıkacak belki; ama her şeyde öfleyen pöfleyen iki adım fazla yürüdü bir ik işi ters gitti diye şikayet eden bebeler de yardım etmeyiversinler. mıymıntılıkla yapılan işten zaten hayır gelmez. azıcık kaidenizi oturduğunuz yerden kaldırıp didinmeniz gerekebilir.

    son not: aslında sakin ve sevimli bir insanımdır.
199 entry daha
hesabın var mı? giriş yap