871 entry daha
  • nihayet ilk sezonumu bitirdim ve galatasaray belki de kurulduğundan beri ilk defa doğru politika ile kar etti. 80 küsür milyon euroluk bir kazanç elde ettik. ffp bana ''en fazla eksi 20 milyon olabilir'' derken ben artı 80 milyona çıktım. sonuç? transfer bütçem 0 (sıfır).

    ne sikim anladım ben bu olaydan?

    sezon ortasında fernando'ya çin'den 12 milyon euroluk bir teklif geldi, daha bildirimi düşmeden sattım. ara transfer sezonu biterken elimde 7 milyon euroluk bir bütçe kalmıştı. mal gibi harcamadım, daha doğrusu harcayamadım. bu adama o kadar verilmez, dur satın alma opsiyonlu kiralayayım falan derken transfer dönemi bitti ve kasamda 7 milyon euro kaldı. ama geleceğimi planlamıştım, çok kelepir kiralık sözleşmeleri ile önümüzdeki sezonun da zeminini hazırlamıştım. ulan ben nereden bileyim önümüzdeki sezon bu kiraladığım adamları alamayacağımı?

    siktiğimin ffpsi bana sattığın kadar alırsın diyor, satıyorum ve elimde 7 milyon kalıyor. ben bunu neden bir sonraki sezon kullanamıyorum? beşiktaşlılar fiko paralar nerede diye bağırırken bundan mı bahsediyordu? fiko da benim düştüğüm hataya mı düştü?

    gerçekten ffp ile oynamak çok zor amk ya. ali koç gibi sikerim avrupasını diye transfer yapayım diyorum ona da bütçe vermiyor. istemiyorum ffp ya, ben 1 sene avrupaya gitmem babalar gibi gençleri alır okuturum sonraki sene.

    ha ayrıca, burada okuyorum, millet x'i aldım y'yi 40 milyona sattım vs diyor. bu adamlar ya yalan söylüyor ya da editor kullanıyor. bir kere türkiye'ye transfer yapmak çok zor. hadi diyelim yaptın, bu adamları 20'nin üzerine satmak daha zor. yemin ederim atalay babacan'ın adı atrius babuski falan olsa ilk sezon 50'ye okuturdum. yılların geyiği ama doğru, türkiye liginde parlayan gençler çok düşük bonservise gidiyor. liverpool'un 65 ratingli adamı daha pahalı lan benimkilerden! üstelik alıcısı da oluyor. ben ahmet çalık'ı neredeyse bedava veriyorum alan yok. 30 maç da oynattım, 7.33 ratingi var.

    premiere manager 97'den beri menajerlik oyunu oynuyorum. ben bu işin piri sanıyordum kendimi. entrylerde yazanların yarısı doğru olsa beni feci sikiyorlar bu oyunda demektir.

    haaaaaa, gelelim forvet olayına. olm benim forvetlerim gol atmıyor? tamam 15 gol attı bir tanesi de pozisyonlarda yok adam hiç. hep orta saha ve kanatlarım gol atıyor. ataklarım zaten anlamadığım bir sebepten nagatomo ve linnes üzerinden işliyor. resmen 10 kişi oynuyorum lan oyunu. gidip alıcam bir pivot forvet madem gol atmıyor pozisyon kursun, asist yapsın. bana hakan şükür tipi çağdaş forvet lazım.
683 entry daha
hesabın var mı? giriş yap