3 entry daha
  • uzun uğraşlar sonucu bilet alarak bu akşam irfan şahinbaş sahnesinde izlediğim, reginald rose'un yazdığı ankara devlet tiyatrosu oyunu.

    bu ekipten kötü bir iş çıkması mümkün değildi fakat bu sezon yerli ve milli olma parolasıyla yola çıkan devlet tiyatroları birkaç oyun hariç maalesef iyi oyunlar perdeleyemedi. bundan ötürü ben yine de beklentilerimi düşük tutarak sahneye adımlarımı attım. bu durumdan tamamen bağımsız olarak muazzam bir performans ortaya konduğunu söyleyebilirim. seyirciyle kurulan bağ ve akış benim için önemli oyundan bir an olsun kopmadım bu da bana göre bu oyunu başarılı kılıyor. dekor için aynı şeyi söyleyemesem dahi oyuncuların tamamının performansı çok iyiydi ayrıca bahsetmeden geçemeyeceğim sahnede oturan seyirci olayını pek sevemedim iyi ki dikkat dağıtan tipler değildi. oyun sonunda bir kısım seyircinin de oylamaya katılması ve anlık olarak oy sayısını yansıtmaları güzel işti.

    henüz erken biliyorum ama en azından şu an için sezonun en iyi oyunu diyebilirim. tavsiyelerime ne kadar kulak verirsiniz bilemem ama gidin izleyin efendim iyi oyun.
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap