11 entry daha
  • vay arkadaş piyasa yapıyormuş. neymiş daha iyisini bulmayı bekliyormuş.

    sevgilisiyle 7/24 fotograf paylaşan, yetmiyormuş gibi storyde sürekli sevgiliyle ne yaptığını paylaşan insanlardan nefret ediyorum. bu kız ya da erkek fark etmez. özel alan diye birşey var. bu özel alanı, özel hayatı herkesin önünde yaşamanın bir mantığı yok. banane senin sevgilinle içtiğin kahveden? bu mantıkla baktığım için millete ne benim sevgilimden ve sevgilimle yaşadıklarımdan? çok özel bir anlamı vardır fotografın ya da cok güzel bir yere gitmişizdir paylaşırım. ama tutup da su içerken story atmanın bir mantığı yok.

    sevildiğinizi böyle şeylerle ölçmeyin. bu bir ölçüt değil. kaldı ki sosyal medya -muş gibi yapmaktan öteye bir mecra değil. sürekli sevgilisini paylaşan bir insan, gerçekten çok seviyor veya gerçekten mutlu değil.

    bir arkadaşım var bu konuda nirvanadır. geçen sene kocasının fotoğrafını paylaşıp altına 'bu da benim koca' yazmış asdfgj tabii benim de geri kalmamam lazım. malum piyasa yapıyor olarak algılanmamam da lazım. koyayım ben de sevgilimi 'bu da benim koca bu da çükü hüsnü' yazayım*
915 entry daha
hesabın var mı? giriş yap