• twitch'de dolandırıcıları arayıp zamanlarını çalmaya çalışan bir yayıncı. sesini değiştirip farklı aksanlara ve kişilere bürünüyor. babaanne edna mı dersin, çılgın kız nevaeh mi yoksa güneyli jebediah ve karısı dixie mi, rus viktor mu, kızların rüyası chad mi hepsini görmek mümkün bu yayında. (bkz: scambaiting)

    amaç eğlenceli bir yayın yaparken aynı zamanda insanları bu konuda bilgilendirmek, en önemlisi ise yakınlarının bilgilendirilmesini sağlamak. bu tür tuzaklara en çok yaşlı insanlar düştüğü için kitboga yayınını izleyenlerden ailelerini bu konuda bilinçlendirmelerini istiyor.

    kitboga'nın diğer scambaiter'lardan farkı ise gerçek kimliği ortaya çıkınca karşıdakine ne olursa olsun hakaret etmiyor, sövmüyor ya da zarar vermeye çalışmıyor. neden orada çalıştıklarını ya da yaptıkları şeyin doğru olup olmadığını sorguluyor.

    bu nedenle kendisinin chat'i twitch'deki en pozitif chatlerden biri, diğer popüler yayıncıların chat'i gibi yayıncıya karşı alaycı konuşmalar ya da spam olmuyor.

    iyi vakit geçirmek için ve bu konuda bilinçlenmek için izlenebilecek yayınlardan bir tanesi. pazar günleri de kodlama yayını yapıyor, dolandırıcılar için hazırladığı özel sanal bilgisayarına onların daha çok zaman kaybedebilmesi için özel şeyler hazırlıyor.

    https://www.twitch.tv/kitboga
    https://www.youtube.com/…l/ucm22faxzmw1bawefszzxukw

    (bkz: ukteydim doldum)
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap