128 entry daha
  • marvel filmlerinin çocuklar için yapılıyor olması değerlerinden bir şey eksiltmez. şimdi klasikleşmiş bir çok iyi film de çocuk filmiydi bu bakış açısına göre, örneğin geleceğe dönüş serisi, jurassic park ya da indiana jones gibi. peki aranızdan hangi ahmak onları leş, gereksiz, vakit kaybı olarak niteleyebilir?

    marvel filmleri, özünde ilk iron man'ın başarılı formülünü tekrar eden ticari işlerdir evet, ama aynı anda sayısız filmin tek bir event'e hizmet ettiği insanüstü bi planlama ve organizasyon hikayesidir. (bkz: avengers infinity war/@morning glory) sadece bu bile, asgari saygıyı haketmelerine yeter.

    kaldı ki ben çocukluk kahramanlarımın beyaz perdede kanlı canlı team-up yapıyor oluşlarına bayılıyorum. kurguladıkları fantezi evrenine, o filmlerdeki teknolojiye** vs. bu sizi çekmiyorsa defolup gidebilirsiniz ancak başlık açıp nefret kusmak?

    kimse climax izlemenizi engellemiyor sonuçta, martin scorsese hala film çekiyor. dileyen kafasını luis bunuel, david lynch ya da dario argento'dan da kaldırmayabilir. ama lütfen, recep ivedik 5 için alan memnun satan memnun diyebilen biri bize marvel filmlerini mi gömüyor?

    (bkz: bitch please)
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap