117 entry daha
  • angela gossow ve alissa white-gluz'un kezbanlığından durduk yere olay çıkarmış ve iki gündür sosyal medyada baya küfür yiyen tırt grup.

    şimdi efendim, bir fotoğrafçı kardeşimiz geçen yaz bir festivalde arch enemy sahne alırken fotoğraflar çekiyor ve instagram'ında paylaşıyor. alissa'nın olduğu bir fotoğrafı bizzat alissa da kendi profilinde repost ediyor. fakat alissa'ya sahne kıyafetlerini veren firma da bu fotoğrafı "sanatçımız bizi tercih ediyor." modunda kullanıyor. fotoğrafı çeken vatandaş, firmaya "benim fotoğrafımı benden izinsiz ticari amaçla kullanıyorsunuz, normalde bunun için 500 euro talep ederim fakat sizden sadece bir kanser vakfına 100€ bağışlamanızı istiyorum." diye mesaj atıyor. firma sallamıyor. vatandaş bu sefer firmaya mail atıyor. fakat firma yetkilisi maili arch enemy menajerliğine iletiyor ve olay kopuyor. grubun eski vokalisti, şu an da menajeri olan angela gossow, fotoğrafçı çocuğa "sen bizi mi sikiyon lan, bu saatten sonra hiç bir arch enemy konserine giremiceksin, adını da diğer organizatörlere vericem, bitirecem seni!" gibilerinden bir cevap yazıyor.

    fotoğrafçı gruptan herhangi bir talebi olmadığını, fotoğrafı kullanmalarından yana rahatsız olmadığını, tüm derdinin alissa'nın kıyafet sponsoru olan firmanın fotoğrafı kullanması ile ilgili olduğunu alissa'ya da, angela'ya da anlatmaya çalışsa da iki taraf da olayı kendi kişisel meseleleri gibi görmüş.

    olay internette duyulmaya başlanınca ve üstüne hem angela hem de alissa, profesyonel olmayan açıklamalar yapınca grup tepki çekti. şu an tüm sosyal medya hesaplarında yapılan 10 yorumdan 9'u "allah belanızı versin." şeklinde, grubun sosyal medya hesaplarını yönetenler de harıl harıl yorum siliyorlar. daha da komiği, firmanın yetkilisi özür açıklaması yayınlamış fakat angela ve alissa hala tam yol tornistan modundalar.

    angela gossow'un 2009 yılında yine aynı muameleyi finlandiyalı bir fotoğrafçıya yaptığı ve konserlere girmesini engellediği de ortaya çıktı. ki facebook üzerinde yaptığı ilk açıklamada da hayranlarına "bu hikayeye inandığınız için koyunsunuz!" bile demiş, sonra mesajı düzeltmiş, tabii bu da kimsenin gözünden kaçmadı.

    anthems of rebellion'dan beri aynı formülize müziği, dandik sözlerle sarıp sarmalayıp sunmakta beis görmeyen ve kadrosunda jeff loomis olmasına rağmen onu kullanmaya yanaşmayan bir grup için fazla tırt bir skandal da grup da tırt zaten...
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap