7 entry daha
  • 14 sabıkası olan (taciz, tecavüze yeltenme -engellemişler, engelleyen olmasa tecavüz edecek-, adam yaralama, gasp, darp, 80 yaşında kadına tecavüz-yaralama-gasp)
    parasıyla şizofren raporu alıp tüm bu suçları işledikten sonra tekrar toplum içine salınan bir yaratığa bunu uygulasak "insinlik sıçıdır, hiç kimsiyi yipılmımılıdır" diye zırlayacak olanlar var!

    git sen bunu hiç bir suretle husumet vs.. olmadan "hapishaneye girmem gerekiyordu, gözüme onu kestirdim öldürdüm" diyerek, ilk bıçak darbesini şah damarına alan, ardından sırasıyla kalbine, bacaklardaki atar damarlara bıçak darbesi yemiş olup hastanenin ortasında bile bu darbeleri yese yaşama şansı dahi olmayan yunus kahya 'nın ailesine söyle de senin ağzını yüzünü insanlık onuruna yakışır şekilde bir şekle soksunlar. biraz şeklinde problem var. fazla düz... az bi dağılması lazım.

    sen git bunu "ne baktın" diyerek darp edilip, boğazına askeri standart halk tabiriyle rambo bıçağı yiyen necati bağcı'nın ailesine söyle...

    git bunu bigem çubukçuoğlu'nun ailesine de savun...

    arzu edersen yepyeni kopya cinayetimiz var, ceren damar hocanın ailesine git söyle bunu.

    ya bu ekşi ne güzel bi memleket... oturuyor adam götünün üstüne, geçiyor bilgisayar karşısına... işsiz güçsüz. zaten işi olsa da beyaz yaka işin ilk ve son saatlerini ekşi ile kapatıyor adam!
    dünyadan haberi yok. dünyası plazasından aldığı nefes kadar reel... oradan başlıyor seri duyara. suçluya, toplumun sırtındaki yüklere, toplumun içindeki haşerelere sonsuz duyar kasıp mağduru, hayatı sona ermiş olanları zerre düşünmeden... hatta kendi odasında yüksek sesle söylese salaklığının farkına varacağı şeyleri son derece ciddiyetle lambır lumbur yazıyor.

    doğru kardeşim haklısın. bizi teknik meknik kesmez. bizim acilen eugenicse geçiş yapmamız lazım aslında... bu yöntemler falan hep insanlık suçu çünkü... toplumun sırtındaki haşerelere karşı hassasiyetimizi yitirmeyelim di mi?
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap