2152 entry daha
  • 'işsiz misiniz?' muhabbeti yapan kibir müptezelleri, pardon ama bilimsel, sanatsal vb. çalışmalarınızı bölerek biz mi kolunuzdan tutup getirdik sizi, gelin buraya yorum yazın diye. çok iş güç sahibisiniz de ne halt etmeye buradasınız? anket başlıklarına katkı sağlayıp cinsellik düşünmekten beyni süngere dönmüş primatların açtığı başlıklara salyalarınızı akıtınca çok mu entelektüel olduğunuzu sanıyorsunuz.
    evet biz işsiziz ve yaşamak zorunda olduğumuz coğrafyada neler olup bittiğini, kimlerle aynı havayı soluduğumuzu bilmek ve tartışmak istiyoruz.
    olayların bu noktaya gelmesinde en büyük paya sahip olan polis teşkilatı, yetersiz kanunlar nedeniyle bilmem kaç defa bu yaratıkları salıveren adli merciler, yarın bir gün adli bir vaka ile karşı karşıya kaldığımızda işlemlerimizi yapacak olan merciler, bunca olay olurken 3 maymunu oynayan çevre halkı senin,benim,yaşadığımız coğrafyanın insanı ve ileride bizlerin başına herhangi bir durum geldiğinde takınacakları tavır izlediklerimizden farklı olmayacak. sen bilmek istemesen de ben bilmek istiyorum.
    siz gözünüzü kulağınızı kapatarak yok saymaya, entel dantel yaşamaya devam ederken lütfen buralara burnunuzu sokarak bilimsel, sanatsal vb. projelerinizden geri kalmayınız.
527 entry daha
hesabın var mı? giriş yap