100 entry daha
  • özellikle böyle biri oldugunu ileri süren, bunu binlerce dolarlik ürünlerden bahsederek destek alan söz edenlerin, bazilarinca da dervislik yolu gibi anlatilan bu hede tamamen tüketim toplumun dogurdugu, benim su kadar paralik ürünlerim var, ben su kadar paralik ürünlerden haberdarim tiplerinden baska bir sey degildirler. dünya geneli bu yönde.

    böyle oldugunu söyleyen veya herhangi bir ortamda yazan adamlarin yazilarini dikkatlice okuyun, olayin ses ve müzik kisvesi altinda sürekli dolarli fiyatlardan bahseden (benim sunlarim var ya da ben böyle ürünlerden haberdarim gibi cümlelerden ibaret oldugunu görebilirsiniz.

    ha sesin, müzigin icerisinde gercekten inanilmaz detaylarin pesinde olan ve bundan muazzam keyif alanlar mutlaka vardir, zaten onlarda kendilerini orda burda ben de böyle biriyim dediklerini duymadim. yazilarinda elektronik devrelerden, derin tanimlamaya dayali mukayesilerini ve pekistirmelerini görürsünüz. özellikle yabanci forumlarda bu tür merak sahiplerinin yazilarini zevkle okumak mümkündür.
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap