• varlığından aselsanda yeni işe başlamış bir mühendisin attığı tweet aracılığıyla haberimizin olduğu kit.
    alakasız bir pozisyonda aselsanda görev kaptığı için kendi de şaşkın olmalı ki böyle tweet atmış. sırıtışına kurban, kedi canını senin.

    kaynak

    edit0: twitter hesabı kapanmış. video için müracaat: @2
    edit0,5: @2 kendini güvenceye almış.

    edit: aktroller tarafından aptallıkla itham ediliyorum. allahım! aktroller sinirlendiğine göre demekki yine haklıyım.
    kendisine notum: eyy aktroll! kurum demedim, pozisyon dedim. elektronik ve haberleşme mühendisiliğini sizden öğrenecek değiliz.*

    edit2: başlık görülünce sırf bana mesaj atmak için açılmış olması olası bir çaylaktan gelen bir mesaj fazlasıyla sözlük önsezilerini haklı çıkaran bir mesaj hem de.

    son edit: özel mesaj yığıldı. entryler de var. "adamın mesleği aselsanla alakalı, hak etmiş göreve gelmiş" temalı karşı tezi olan arkadaşlar, suserlar, canlarım!, sorun o değil. insan "aselsanda uzman/müdür vs" diyince imrenilesi bir geçmiş hayal ediyor. arkadaşın özgeçmişini kopyalayan yazarlar da olmuş. gördüğümüz kadarıyla yaptığı en nitelikli iş bir dernekte 7 yıl boyunca sosyal sorumluluk projelerinde çalışmak, öğrenci kulüplerinde aktif olmak falan. aselsanda inovasyon uzmanı diyince ne bileyim inovasyon konusunda cambridge'te doktora yapmış, silikon vadisinde bir firmada 5 yıl bilmem ne deneyimi olan, nobel fizik ödülü aday adayı falan beklerdim. evet kendisi konuyla alakadar bir mühendismiş. yüksek lisans da yapıyormuş ama, tatlım o kadarcık cv ile beklenti borusana girmiş çalışıyor dan öteye gitmiyor. ama ki, lakin ki karşımızda yeni mezun, özgeçmişinden anlaşıldığı kadarıyla teknik bir başarısı, kanıtlanmışlığı, eşi bulunmazlığı falan yok. insanın aklına ister istemez torpil ve biat geliyor. biraz araştırınca da öyle olduğu çıkıveriyor zaten.

    sağlık meslek lisesinden mezun biri, hemencecik cerrah olsa "ne var bunda, adamın bölümü, art niyet aramayın!!!11" der misiniz? dememelisiniz.
138 entry daha
hesabın var mı? giriş yap