15 entry daha
  • psn'de yeni zelanda hesabı açıp demoyu indirdim ve az önce bitirdim. sıcağı sıcağına ilk yorumumu yapmak istiyorum; oyun gümbür gümbür geliyor, tek kelime ile bayıldım!

    öyle fanatik bi resident evil hayranı değilim, beklentim falan çok yüksek de değildi hani, sadece resident evil 2 çocukluğumun oyunu olduğu için eski bi dostu göreceğimden dolayı heyecanlıydım. ama oyun başladığı gibi içine aldı beni, 30 dakikalık oynama süresiyle yarıştım adeta... grafiklerinden vuruş hissiyatına, bulmacalarından zombi çeşitliliğine her şeyiyle çok güzel olmuş.

    bir resident evil oyununda karanlıkta el fener ile ilerken altıma sıçmayı, üzerime gelen zombilerden kaçmayı çok özlemişim. en son (bkz: the last of us) da bu kadar heyecanlanıp, tırsmıştım! bu arada zombiler kafaya sıkınca hemen ölmüyor, saf dışı bırakmanız için bacaklara hedef almalısınız, aynı yerden bir kaç kere ateş edince hedef aldığınız uzuv kopuyor ve zombi yere düşüyor zaten. ama elinizde pompalı varsa iş değişiyor, pompalı ile zombinin kafasına sıkın da görün cümbüşü! the walking dead izliyormuş hissine kapılacaksınız.

    oyun cidden çok sağlam olmuş! ps one oynadığım çocukluk günlerime geri döndüğüme mi sevineyim, oyunun çıkmasına daha 15 gün var ona mı üzüleyim. zaman da geçmez şimdi... neyse kankalar ben ön sipariş vermeye gidiyorum, demoyu kesinlikle deneyin derim!
202 entry daha
hesabın var mı? giriş yap