1538 entry daha
  • mevzubahis davulcu can tüzün ü bi 10 sene öncesinden tanırım. gördüğüm en yetenekli ve aynı zamanda en saygılı, mütevazı kişilerin başında gelir. bu kadar yeteneğe bu kadar alçak gönüllülük genelde pek karşılaşılan bir kombinasyon değildir. bu adam ülkenin yetiştirdiği önemli bir davulcu ve sanatsal becerilerini kanıtlamış. kişilik olarak da kendisi hakkında tek bir kötü söz duymadım.

    diğer tarafa bakarsak 90'larda iyi bir çıkış yapmış, başta güzel işlere imza atmış fakat sonraki dönemlerde yayınladığı saçma sapan şarkılarla, alkol, uyuşturucu vb problemli hayatıyla sahnelere tutunamamış bir kişi var. şu an tekrar konser verebiliyorsa yatsın kalksın acun'a dua etsin.

    yaptığı terbiyesizliğin hiçbir savunması bulunmuyor. orkestrasındaki insanlar kendini kanıtlamış müzisyenler. ufak tefek seyircinin farketmeyeceği veya genel akışı bozmayacak hatalar her zaman olabilir. önemli olan bunu seyirciye hissetirmeden savuşturabilmek. burada yaşanan eminim ufak bir hataydı fakat şarkıcı tarafından büyütüldü. daha ikinci şarkıdan konseri durdurup müzisyen azarlamak neresinden baksak ezikçe ve kompleksli bir davranış. oradaki müzisyenleri o kalabalığın önünde tek yönlü olarak azarlayamazsın. madem o an tartışmak istiyorsun verirsin eline bir mikrofon karşılıklı tartışırsınız. yine de bu işin en doğrusu sahne bittikten sonra ekiple konuşup bu konuyu çözmek. seyircinin gaza gelmesinden de ayrıca tiksindim.

    şarkıcı kadın kendine yakışan varoşlukta ve çirkinlikte bir tavır sergilemiş fakat orkestra arkadaşları ders niteliğinde bir 'seyirciye saygı, yaptığın işe saygı' örneği göstererek çalmaya devam etmişler. aslan gibi çocuklar, her zaman en iyi yerlerde çalarlar ama umarım bu olaydan sonra yıldız tilbe kendisine çalacak orkestra toplamakta zorlanacaktır. bu kadar yetenekli müzisyenleri haketmiyor.
772 entry daha
hesabın var mı? giriş yap