438 entry daha
  • çok cıvık youtube kanallarını takip etmeyenlerin sevebileceği bir kanal. hakkındaki bu kadar aşırı olumsuz yorumlar çok anlamsız ve acımasız geldi.

    ayrıca adamın zaten kanal sloganında ve tarzında herhangi bir şey beklenmemesi bilgisi verdiği anlaşılıyor. biraz hakkının yendiğini düşünüyorum.

    tabi o muazzam elit yaşayan sözüm ona sözlük ahalisinin cıvık videolar izlediği ortaya çıkıyor. böyle bir kanalın ortaya çıkarılması, fikri, tarzı, adı, verdiği uğraşı bile bir emek.

    unutmamak gerekir ki, dünyanın en kötü filmi bile en kötü olmak için çekilmemiştir. kişisel bir şeydir. beğenmiyorsan izleme. eleştir tabii ki yerin dibine sok istersen, ama etiğin sınırlarını aşma bence.

    ama milletçek o sınıra sahip olamadığımız için her yerde olduğu gibi burada da aşırılık var gibi. bu kanalı cok izlemiyorum not olarak. bir şey izleyesim geldiğinde boş zamanlarda bakarım aklıma geldikçe.

    elbette bir yerlerden esinlenecek kanal, ama hangi kanal kopyalamıyor ki başka yerlerden bu kanal da almasın. hem aslında başkalarına eleştiri yapması youtube fenomenleri için bir avantaj.

    baska bir kanalda bir youtuber adının geçmesi, youtube motorları tarafından o kanalın veya youtuberın yükselmesini sağlıyor elbet. bir nevi eleştiri altında ortaklık. ama bu kanalın bunu bu nedenle yaptığını sanmıyorum. tebrik ediyorum. ha ayrıca nadiren denk gelerek izlediğim şu kanalı neden savundum onu da bilmiyorum.
130 entry daha
hesabın var mı? giriş yap