• önden belirteyim, öyle ileri tarihli başlıklardan çok haz etmem ancak bu chp'nin genelde nasıl göründüğünü özetleyecek bir mesele.
    (bkz: #85429816) bu entry'de biraz bahsettim, ayrıntısına girmek istiyorum.

    hatay'ın bazı bölgeleri chp'nin kalesi. defne, arsuz, samandağ. zaten hatay büyükşehir belediyesini buradan gelen oylarla kazandı. ancak bu defa durum değişecek.

    çünkü artık kemal kılıçdaroğlu insanların canına tak etti. ilçeleri kazanır ona bir şey diyemeyiz, çünkü o belediyelerle nüfusun çoğunluğunun doğrudan bağlantısı var, ekmek kapısı, akpye vs bırakmazlar. samandağ bir ihtimal farklı bir sol örgüte kaptırılabilir ancak dediğim gibi zor.

    ancak büyükşehir seçimlerinde bir çok insan geçersiz oy kullanacak. çünkü biz zaten kaybettik. biz 2014'te kaybettik, 2018 haziran'da kaybettik. gezi'de kaybettik, şehrimizi suriyenin yobaz insanlarıyla doldurduklarında kaybettik. bir defa daha kaybedebiliriz çok sorun olmaz.

    chp'nin başarılı olması için kılıçdaroğlu istifa etmek zorundadır. bunu görmek için üst düzey siyasi analiz yapmaya gerek yok. zaten buna ihtiyaç olmadığı için 31 mart'ta hiç bir şey beklendiği gibi olmayacak.

    artık tamamen kaybetsin istiyorum. buradaki insanların geneli için çok rahat bi şekilde konuşabilirim; bizim için şu durumda kılıçdaroğlu'nun erdoğan'dan hiç bir farkı yok.
hesabın var mı? giriş yap