1044 entry daha
  • artık kabak tadı vermiş oyun. daha ultimate teamde aşağı yukarı 500 e yakın maçım var. bu kadar çabuk tükendiğim başka oyun olmadı bugüne kadar . nereden tutsan elinde kalıyor , saçmalıkların biri bitiyor başka biri başlıyor. daha ocak ayındayız. bu oyunun ömrü eylül 2019'a kadar.... alternatifi olmadığı için bırakamıyorsun oyunu. packler , iconlar vs sürekli bi heyecan yaratıyor ama gameplay olarak bu kadar kötü bir futbol oyunu tarihte olmamıştır buna eminim.

    fifa'da senelerdir zaten bir gol yöntemi bulunuyor bütün sene o şekilde goller atılıyor yani simülasyon fln diyen taş olur. geçen sene yerden şut ile çekilen tüm şutlar gol oluyordu. bu sene onu engelleyelim derken daha beterini getirdiler "timed finesse shot" kimin aklına geldiyse bunu yapmak allah belasını versin bu kadar net konuşuyorum. oynayanlar sinirden delirsin diye yapılmış çok net. hepsi mi gol olur kardeşim . fernandinho da vursa giriyor ronaldo da . şunu görüp hala update yapılmaz mı yahu.

    pace saçmalığı... senelerdir artık gına geldi yani. bombok adamlar sırf 90+ pace diye oyunun anasını belliyor. fut oynayanlar bilir lozano diye bir adam var . super sub olarak kullanıyorlar genelde 2.yarılarda oyuna alıp. vallahi ronaldodan iyi :d uçuyor adam tutamıyorsun. şu pace saçmalığı yüzünden rakitic,kross,modric,busquets gibi adamların hiçbir değeri olmuyor . çünkü oraya pace yüksek sikko bi ratingli adam koyduğunda kross'dan daha iyi oynuyor. bu mudur şimdi simülasyon?

    momentum konusuna girmeye bile gerek yok aslında hiç ama bir iki laf edelim.yani rekabet olsun vs diye diğer tarafın hakkını yemek ne kadar adil. o kadar çok hissediyorsun ki o top bir şekilde dönüp dolaşıp kalene girecek ne yaparsan yap. 10/11 başladığın weekend league sonraki maçlarda tepe taklak oluyorsun arka arkaya mağlubiyetler alıyorsun. 2 maç önce takır takır pas yapabildiğin adamlar hürriyet göçer'e dönüşüyor dibindeki adama pas atamaz hale geliyor , atıyorsa da yanlış atıyor. vurduğun toplar direkten dönüyor vs.

    ea sports biraz tüccarlığı bırak şunlara çözüm bul allah aşkına.
384 entry daha
hesabın var mı? giriş yap