2 entry daha
  • japonya çıkışlı light novel/anime franchise'ının adı.

    serinin yazarı aneko yusagi isimli japon vatandaş, ilk kitabı 2013 yılında basılmış ve şu ana kadar japonyada 19 volume, yani 19 ayrı kitabı yayınlanmış, ingilizce versiyonu için konuşacak olursak eğer, takip ettiğim kadarıyla çeviriler şu an da 13. volumede ve yakında 14. volume ingilizce olarak yayınlanacak.

    serinin konusu ise kısaca şöyle;

    ana karakterimiz ıwatani naofumi isimli bir üniversite öğrencisi, bir gün kendisi paralel bir evrene çağrılıyor ve efsanevi/oldukça güçlü bir item olan bir kalkan veriliyor kendisine, ayrıca kendisiyle birlikte bu yeni evrene 3 kişi daha çağrılıyor ve bu dörtlünün ortak amacı çağrıldıkları evrende bulunan dünyayı kurtarmak. (ne kadar da orijinal!)

    serinin anime versiyonu 9 ocak 2019 anime olarak yayınlanmaya başladı ve anime takao abo tarafından yönetiliyor, yapımcı stüdyo ise kinema citrus. bilmeyenler için belirtelim kinema citrus stüdyoları made in abyss, tokyo magnitude 8.0, black bullet ve barakamon gibi efsane animeleri üretmiş bir şirket ki kendileri animeleri üretirken çoğu stüdyonun aksine ana materyaldeki hikayeye oldukça sadık kalmalarıyla meşhurdur.

    anime şimdilik amerikada crunchyroll tarafından lisanslanmış vaziyette, üstelik sadece ingilizce altyazılı değil aynı zamanda ingilizce dublajlı versiyonu da yayınlanacak kendileri tarafından.

    edit: imla.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap