7 entry daha
  • doğu demirkol'un tarzı hoşuma gidiyor, gösterisine de gittim, hikayelerinin yarısından fazlasına da gülüyorum ama maalesef doğu asla o seviyeye gelemeyecek. şu anda bıraktığı izlenime göre ne yazık ki bu imkansız.

    çünkü cem yılmaz yaptığı iş için doğuştan yetenekli birisi... bu sebeple daha 22 yaşında yıldız olan ve ismini çok kısa sürede ülkeye duyurabilmiş bir insan... daha sonra kendini daha da geliştirdi, iyice ustalaştı, ülkede mizah devrimi yaptı, insanların bu konudaki algısını değiştirdi, milyonca insan şaka yaparken hep o'nu taklit etti.

    siz 15 gün önce acun'un yılbaşı programına çıkınca doğu'yu tanıdınız belki ama doğu şu anda 33 yaşında ve aslında 3 seneden beri profesyonel olarak bu işi yapıyor. başladığından bu yana pek bir gelişim gösterdiği de yok. bana göre şu anda yapabileceğinin en iyisine yakın bir seviyede seyrediyor... elbette daha iyi olabilir ama çıkabileceği seviye de belli...

    2 sene sonra ya da 20 sene sonra cem yılmaz'dan da iyisi de gelebilir, bilemem. ama o kişi doğu değil, ondan emin olabilirsiniz. eğer o kişi doğu olsaydı emin olun bunu yıllar önce fark etmiş olurduk.

    son olarak; doğu'yu cem yılmaz gibi sıra dışı bir örnekle kıyaslamak da o'na haksızlık yapmaktır. tam tersine; afyon'da yüzlerce kişi tarafından yuhalandıktan sonra yılmayıp, çalışarak bu seviyeye gelebilmesi ile takdiri hak etmektedir.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap