7 entry daha
  • gençler selam.

    işte yine bir seçimle daha karşı karşıyayız. ne işe yarıyor, kim neden yapıyor bilmiyorum ama zırt pırt oluyo bu. bence sıkıntı yok, yapın tabi. hatta daha sık yapın amk, silik, tekdüze yaşamlarımıza renk gelsin. yoksa bi işe yaradığından değil.

    ama görüyorum ki, bizim çakmak gazıyla çalışan milletimiz yine coşmuş, yine bi umutlar, heyecanlar falan.. yok kriz akp seçmeninin aklını başına getirmiş, halk hayat pahalılığından, ota boka konan vergilerden, otoyol, köprü ücretlerinden falan şikayetçiymiş, daha neler neler..

    ama ı ıh.. ne yazık ki o bim kuyruklarında kasiyerle poşet kavgası yapan teyzeler, "öldüm bittim" diyen çiftçiler, fatura korkusundan doğalgazı yakamayıp evinde tirtir titreyerek oturan asgari ücretliler, soğanı taneyle alan emekliler, aldıkları komik maaş zammına küfür eden memurlar, çalıştığı fabrika kapanınca kapı önüne konmuş işsizler, her sabah ite kaka metrobüslere doluşup asık suratlarıyla işlerine giden o mutsuz halk kitleleri sandık başına gittikleri zaman yine bildiklerini okuyacaklar, "kime vereyim abi, cehape'ye mi" diyerek mühürü ampule basacaklardır efenim, hiç merak buyurmayınız. zira milliyetçi muhafazakar sağ seçmen olmak bunu gerektirir. insanımızın siyasi duruşu budur, bunu kabul edelim artık.

    ayrıca, nasıl ki her toplum layık olduğu gibi yönetiliyorsa, aynı şekilde layık olduğu muhalefete de sahip oluyor. bizim memleketin kısmetine de böyle akılsız, gayesiz, basiretsiz muhalefet düşüyor işte. ben rejime muhalif bir birey olarak gönül rahatlığıyla oy verebileceğim siyasi oluşum bulamıyorken, akp seçmeni ne yapsın?

    o yüzden şu "bu sefer istanbul'u kaybedecekler", "işleri bitti", yok "ankara cepte" falan gibi gayrıciddi halk tv ağızlarını bırakalım çok rica ediyorum. insanlarda boşu boşuna umuda neden oluyorsunuz. olmuyor..
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap