• new orleans saints'in backup quarterback'i.

    nfl genelinde en joker oyunculardan birisi olabilir. genelde 3rd and 1 gibi durumlarda oyuna girer. işin tuhafı brees de bu durumda oyunda oluyor ve kenarda yatay pas alıp ileri doğru pas atma tehditi oluşturuyor. hill fena bir koşucu olmadığı için genelde o yardı koşarak alıyor. artık rakip takımlar da bunu bildiği için koşuya fazla konsantre oldukları için bazen 40-50 yardlık isabetli paslar da atabiliyor.

    buraya kadar her şey normal. hill'in asıl görevi special team'de öne çıkıyor. yeri geliyor çok kritik bir yerde uçarak punt'ı engelliyor, yeri geliyor tackle yapıyor, yeri geliyor fake punt'ta topu alıp koşuyor ve o kritik yard'ı alıyor. normalde qb oyuncuları sakatlanmamak için böyle şeylere uzaktan yakından yaklaşmaz ama hill her pozisyonda o bir yard için korkusuzca savaşıyor.

    1990 doğumlu olduğu için geleceği pek parlak sayılmaz ama gerçekten takdir ederek ve beğenerek takip ettiğim bir oyuncu kendisi. brees futbolu bıraktıktan sonra saints gidip yine bir as qb alır ve hill'i bu şekilde kullanmaya devam eder muhtemelen ve biz hill'i 3er 5er dakikalık izlemeye devam ederiz.

    edit: https://www.youtube.com/watch?v=nkfqdmlijuq
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap