• evet gün geçmek bilmiyor ki bir rezalet başlığı daha açılmasın. bu başlıktaki amaç enza(yataş) firmasından uzak durmanızdır.

    2017 yılında enza homedan doris koltuk takımı aldık. aradan 1 yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen koltuğun üzerindeki dikişler açıldı. servisi çağırdık dikiş hatası denilip koltuk alındı. sonra tarafımıza gelen 3lü koltukta 8 ay sonra aynı problem tekrar yaşandı. bu sefer 2 adet 3lü koltuğunda yataş tarafından değişimini talep ettim. çünkü bu ürünlerde yapısal hata olduğunu düşünüyordum. ( ki öyle). ama yataş hazretleri ürün onarımını uygun buldu. neyse lanet olsun dedim gelin alın onarın.

    ancak onarırken oturma yerlerini yekpare döşeyin dedim. neymiş efendim fabrika çıkışı nasılsao şekilde yapabiliyorlarmış. ulan zaten fabrika çıkışı ürününüzü ar-ge biriminiz hesap edememiş işte. daha 1 yılda dikiş atıyor. olmuyor böyle diyorum. en son çare siz kumaşı bana verin ben başka koltuk döşemecisinde yekpare diktireyim en azından. yok öylede olmuyor. ulan dedim tmm verin kumaş siparişini de alın nasıl biliyorsanız öyle dikin.

    05.12.2018 de keşif yapıldı. ( 4k lojistik servis firması tarafından).
    21 iş günü sürelerini 10 gün geçti ama daha kumaş yataş tarafından üretilmemiş bile. zibilyon kez yataş müşteri hizmetleri ile görüştüm. adamlar ne durumda olduklarını bile bilmiyorlar. kayseri fabrika müdürlerine linkedin üzerinden mesaj attım adam kaale alıp cevap bile vermedi.

    sonuç olarak bugün itibarı ile tüketici hakları mahkemesine başvurmayı düşünüyorum. maddi manevi tazminat davası , ürünlerin değişim talepleri vs. ne tür hakkım varsa sonuna kadar kullanacağım.

    buraya yazmamdaki asıl sebep ise yataş ( enza home) ürünü alırken 2 kere düşünün arkadaşlar. kaliteli diye alıyorsunuz sonra elinizde patlıyor. siz siz olun uzak durun.

    edit: bir çırpıda anlatmaya çalıştım arkadaşlar. imla veya anlatım hataları olduysa affola.
hesabın var mı? giriş yap